OVER MIJ

Na ruim 16 jaar ervaring bij een adviesbureau ben ik zelfstandig ondernemer en werk ik, samen met een netwerk van collega professionals, voor ondernemers, managers en medewerkers in het MKB om groei-ambities waar te maken.
Het is mijn kracht om met respect en een open, nieuwsgierige houding de juiste vragen te stellen om zo de vraag in de juiste kaders te plaatsen. Hierin ben ik praktisch en oplossingsgericht. Met inlevingsvermogen, enthousiasme en een planmatige aanpak voer ik mijn opdrachten uit. Klanten omschrijven mij als een betrokken professional, oprecht, persoonlijk, daadkrachtig, energiek en resultaatgericht.

Mijn ambitie

Mensen binnen organisaties met elkaar verbinden. Soms ben ik daarin een ‘tolk’. Help ik om niet uitgesproken meningen of problemen bespreekbaar te maken. Faciliteer ik het proces dat mensen elkaar op een andere manier beter leren kennen. Zodat vanuit heldere wederzijdse verwachtingen samen gewerkt kan worden aan het realiseren van meer werkplezier, ontwikkeling en prestaties! En daarmee groei van mens en organisatie.

Als je wilt kennismaken om te verkennen hoe ik van toegevoegde waarde kan zijn voor jou en de organisatie , bel me dan voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Verdistraat 25, 2555 VB Den Haag - KvK: 65165837